FISO OCRWC wordt World Cup

Zojuist is er een vergadering geweest van FISO. Zij hebben besloten het evenement FISO OCRWC om te zetten naar een OCR World Cup. Van 17-20 september 2020 zal in Sochi de World Cup plaats vinden. Het is een voorbereidend evenement voor atleten. Atleten kunnen hun kracht meten op de bekende afstanden: 100 m Ninja parcours, 3km en 10 km. Gezien de vele annuleringen van evenementen wereld wijd is er GEEN kwalificatie nodig om mee te doen in de competitie in Sochi.

OCR Russia president Mr. Dennis Annikov zegt hierover: ‘We zijn zeer verheugd om zo’n geweldig evenement hier in Sochi te hosten. We zijn er zeker van dat de pandemische situatie in de nabije toekomst opgelost zal worden en kijken er naar uit om atleten van de hele wereld te verwelkomen in september 2020’

 

World OCR president, Mr. Ian Adamson zegt: ‘Het heeft vele maanden gekost om dit te plannen en de vele organisaties en instanties die nodig zijn om een veilige en plezierige race te amken ondersteunen dit als de beste otie in deze bijzondere omgeving’.

Comments are closed.